sâmbătă, 1 septembrie 2012

Rodgers: ' Sahin poate debuta cu Arsenal ! '

   Brendan Rodgers a susţinut astăzi că jucătorul împrumutat de la Real Madrid, Nuri Sahin, este în cărţi pentru a debuta contra lui Arsenal, în partida pe care cormoranii o vor disputa în această etapă pe Anfield.

   Întrebat despre posibila titularizare a lui Sahin, managerul nord-irlandez al echipei de la Melwood a replicat: " Da. Nuri Sahin a venit aici foarte determinat şi este tipul de jucător pe care noi l-am dorit. "

     " Am observat la antrenamente că are o tehnică foarte bună. Înţelege jocul şi întotdeaună joacă cu zâmbetul pe buze. Are un picior stâng magnific, este un băiat bun şi foarte inteligent. Vorbeşte cinci limbi, iar comunicarea nu este o problemă. "

     " Nu-şi pierde timpul făcând alte lucruri stupide. Are 23 de ani, iar familia şi fotbalul sunt viaţa lui. " a declarat Rodgers.

   Liverpool a obţinut doar un singur punct din primele două etape, iar situaţia echipei în clasament nu este prea bună. În ciuda acestui lucru, elevii lui Rodgers sunt hotărâţi să câştige această partidă cu orice preţ, chiar dacă în faţa acestora stă Arsenal, o echipă foarte găurită în ultimul timp.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.