duminică, 2 septembrie 2012

Liverpool 0-2 Arsenal


    E greu...cu o bancă de rezerve care nu prea oferă soluţii ofensive, cu Gerrard şi Suarez într-o formă nu prea bună şi cu Howard Webb la centru...

   Liverpool pierde în faţa lui Arsenal cu scorul de 0-2. O pasă greşită a lui Gerrard în minutul 31 îi pune pe contraatac pe tunari, contraatac ce se termină cu golul lui Podolski. 7 minute mai târziu Sterling, poate cel mai bun jucător al nostru în acest meci, putea restabili egalitatea, dar mingea şutată de el loveşte bara. 

   În a doua repriză şi-a arătat clasa Howard Webb. Au fost 2 penalty-uri pe care cred că orice arbitru din Premier League ni le-ar fi acordat, nu şi Webb...Prima dată în minutul 52 la faultul lui Mertesacker asupra lui Suarez, iar 4 minute mai târziu la un henţ clar al lui Vermaelen în careu. În minutul 68 Arsenal îşi dublează avantajul cu ajutorul lui Reina care respinge o minge, şutată de Cazorla, direct în poartă. În ultimele minute ale partidei Liverpool ar fi putut reduce din diferenţă, o dată prin Suarez şi de două ori prin Shelvey, care a expediat două şuturi la poartă respinse cu greu de portarul lui Arsenal.

   Aşadar Liverpool mai pierde 3 puncte importante. Sahin a debutat ca titular pentru Liverpool, însă nu a ieşit în evidenţă cu nimic. Sterling are o nouă evoluţie foarte bună, fiind cu mult peste Borini, care nu a arătat mai nimic, dar şi peste Suarez, care a facut un meci mai slab. Allen pare să fie un transfer reuşit, iar Shelvey, care a intrat în repriza a două pare să ne demonstreze că ar putea începe titular următoarea partidă.

  

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.