luni, 3 septembrie 2012

Cum rezolvăm problema atacului ?


   Liverpool a pierdut o nouă partidă în Premier League, iar Brendan Rodgers simte abia acum consecinţele împrumutului lui Andy Carroll. După meciul cu Arsenal, boss-ul cormoranilor a declarat că nu ar fi fost de acord cu plecarea lui Andy la West Ham, dacă ştia că în ultima zi de transferuri nu va veni niciun atacant.

   Singura opţiune rămasă este aducerea unui atacant liber de contract, iar pe această listă avem nume destul de sonore, cel mai reprezentativ fiind cel al lui Didier Drogba, alături de cel al lui Michael Owen. Managerul nord-irlandez al echipei de la Melwood a susţinut că va analiza toate cele două opţiuni, iar dacă se poate aduce unul dintre cei doi jucători, negocierile contractuale vor începe.

   Michael Owen a fost lăsat liber de Manchester United, iar Stoke i-a înaintat o ofertă de 30.000 de lire sterline pe săptămână, timp de doi ani, însă jucătorul englez a refuzat-o.

   Didier Drogba este cu doi ani mai în vârstă decât Owen, având 34, iar problema princiaplă de rezolvat în cazul său pare a fi salariul mare pe care îl cere. La Shanghai Shenhua, ivorianul a avut un salariu de 200.000 de lire sterline pe săptămână şi nu cred că Liverpool ar dori să-i plătească un salariu echivalent.

   Dacă Liverpool nu va aduce niciun atacant până în iarnă, Rodgers a anunţat că va apela la opţiunea rechemării lui Carroll pe Anfield. Vom vedea ce se va întâmpla până atunci ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.