marți, 14 august 2012

Tello şi Sahin - curtaţi



     După ce i-a transferat pe Borini şi pe Allen, de numele lui Liverpool se mai leagă eventualele transferuri ale unor jucători de această dată cu nume.

   Liverpool îi curtează pe Nuri Sahin şi pe Cristian Tello.


   Sahin nu a impresionat la campioana Spaniei Real Madrid de la sosirea sa din 2011 şi a fost pus pe liber de către Mourinho. Calitatea sa de mijlocaş nu poate fi contestată deoarece nu poate fi trecută uşor cu vederea evoluţia sa de-a lungul anilor în tricoul Borussiei Dortmund. O accidentare din presezonul campaniei trecute a făcut ca Nuri Sahin să absenteze o perioadă destul de mare, prinzând doar 10 partide în tricoul madrilenilor. Pe acea accidentare se poate pune şi lipsa impactului aspura echipei din Madrid. Liverpool poate să profite de acestă conjunctură şi să îl transfere pe turc, Xabi Alonso încercând să îl convingă pe acesta că aceasta ar fi cea mai bună alegere, aceasta pentru că Sahin a mai fost curtat şi de Arsenal şi de Tottenham, când s-a dorit să intre în "afacerea Modric".



   Cristian Tello, tânărul jucător spaniol al Barcei se spune că este un surplus în echipa catalană şi este posibil un împrumut la Liverpool, cu posibilitatea de a-l cumpăra după un sezon. Jucătorul mai este curtat şi de Atletico Madrid.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.