vineri, 31 august 2012

DEADLINE DAY: Va reveni Benayoun pe Anfield ?


   Câteva ore ne mai despart de sfârşitul perioadei de mercato, iar Liverpool nu dă niciun semn pe piaţa transferurilor ... deocamdată. Brendan Rodgers a susţinut astăzi o conferinţă de presă, în care a negat posibilul interes al cormoranilor pentru Klaas-Jan Huntelaar, însă a refuzat să comenteze situaţia unor jucători precum Clint Dempsey, Theo Walcott sau Daniel Sturridge.

   Aston Villa era foarte interesată de Clint Dempsey, iar unele ziare anunţau deja că formaţia de pe Villa Park s-a înţeles cu jucătorul american. În ciuda acestui lucru, presa din Albion anunţa din nou că gruparea din oraşul Birmingham a renunţat la transferul lui Clint, după ce acesta şi-a exprimat dorinţa de a juca doar pentru Liverpool. Această informaţie întăreşte probabilitatea unui posibil transfer al jucătorului american pe Anfield, până la încheierea perioadei de transferuri.

   Tot în cursul acestei după-amiezi, Liverpool părea că doreşte să-l readucă pe Anfield pe Yossi Benayoun, jucător ce a fost vândut la Chelsea. Această mutare urma să fie sub formă de împrumut, însă clubul de la Melwood a negat total acest zvon. Totuşi, în urmă cu foarte puţin timp, SkySports a anunţat că această mutare are mari şanse de a se realiza.

   Brendan Rodgers a dat de înţeles că mai are nevoie de un marcator înnăscut, lucru precizat la conferinţa de presă susţinută de acesta în cursul acestei zile. Managerul nord-irlandez afirma că trebuie să mai aducă unu sau doi jucători, dintre care unul să marcheze cât mai multe goluri.

   Cam acestea sunt zvonurile acestei după-amiezi. Sperăm să revenim cu informaţii proaspete şi bune până la încheierea perioadei de transferuri.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.